Om å skape sine egne muligheter

Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear. George Addair

Den vanskelige etappen ligger foran meg. Jeg har sittet ved skrivebordet mitt i flere år for å utvikle den historien jeg håper fører til en bokutgivelse. Det har vært en spennende reise sammen med de figurene jeg har skapt, men det er min tur nå. Jeg har på en måte tvunget disse figurene til å konfrontere frykten sin, og jeg må gjøre det samme. Jeg håper jeg må det, for det betyr at jeg har lykkes.

En som trives best foran skrivebordet vil naturlig nok være litt mer på bortebane når det er tid for å promotere boka. Jeg fokuserer på sitatet, og spør meg selv: Hva er det beste som kan skje? Jeg liker de svarene jeg får. Dette er tiden for å konfrontere frykten, det ukjente.

Det er vanskelig å ta spranget. Det er mange, innen alle kunstformer, som har jobbet ved siden av. De var realistiske nok til å vite at de færreste kan leve som forfattere, musikere, skuespillere etc. Det vil i alle fall være et yrkesvalg med usikker inntekt. Jeg vet ikke om det er hele grunnen, men det er en rekke eksempler på kunstnere som gjorde det bra ganske lenge før de ble kunstnere på heltid. Det kan godt hende at de likte jobben som f.eks. lærer så godt at de ikke ville slutte, men jeg tror det har mer å gjøre med at de ville ha en stabil inntekt.

Jeg vil vite hva som befinner seg på den andre sida av frykt. Det er ingen garantier for at det blir inntekter ut av det, men det er gode muligheter for at jeg får drive med det jeg liker best, og det er en belønning i mine øyne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s